سهراب عبداله زاده و امیر امینی
مدل ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان مواد غذایی در بیمارستان ها در محیط عدم قطعیت
1398,
دانشگاه صنعتی ارومیه,
چكيده
امروزه با افزایش سرعت پیچیدگی اطلاعات، تمرکز استراتژیکی شرکت&zwnjهای تولیدی بخصوص صنایع غذایی مدام در حال تغییر و تحول بوده و فضای رقابتی در این بازار اجتناب ناپذیر است. بسیاری از شرکت&zwnjهای فعال در این صنعت اذعان دارند که امروزه رقابت در زنجیره تأمین بوده و تمرکز بر مدیریت زنجیره تأمین، مهمترین مزیت رقابتی را به ارمغان خواهد آورد. بنابراین، نقش اساسی تأمین&zwnjکنندگان در بهبود زنجیره تأمین باعث شده که مسئله شناسایی معیارها و رتبه&zwnjبندی و انتخاب تأمین&zwnjکنندگان، از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. از طرف دیگر، بخش تغذیه و تأمین مواد غذایی از مهم&zwnjترین بخش&zwnjهای بیمارستان&zwnjها برای تعمیم روند بهبود و ارتقای رضایت&zwnjمندی بیماران بوده و انتخاب تأمین&zwnjکننده مناسب با در نظر گرفتن معیارهای مناسب، می&zwnjتواند در ایجاد این رضایت&zwnjمندی و بهبود فرآیند تغذیه و سلامت بیماران در بیمارستان&zwnjها بسیار تأثیرگذار باشد. هدف از انجام تحقیق جاری، شناسایی مهمترین معیارهای انتخاب تأمین&zwnjکننده مواد غذایی در یکی از بیمارستان&zwnjهای شهرستان ارومیه و ارزیابی تأمین&zwnjکنندگان موجود با رویکرد ترکیبی روش بهترین بدترین فازی و تجزیه و تحلیل روابط خاکستری فازی  بصورت گروهی بوده&zwnjاست. بکارگیری روش بهترین- بدترین فازی نشان داد که از بین معیارهای هفت&zwnj&zwnjگانه انتخاب شده توسط خبرگان معیارهای کیفیت، زمان تحویل و اعتماد حائز بیشترین و نیروی انسانی ماهر و عدم تولید مازاد حائز کمترین امتیاز شدند. سپس، براساس این نتایج و با استفاده از تجزیه و تحلیل روابط خاکستری تأمین کنندگان موجود ارزیابی شدند و تأمین&zwnjکننده مناسب شناسایی شد. در انتها به منظور بررسی قابلیت اطمینان نتایج تجزیه و تحلیل حساسیت انجام گرفت.
واژه&zwnjهای کلیدی: زنجیره تأمین مواد غذایی، ارزیابی و انتخاب تأمین&zwnjکننده، روش بهترین- بدترین فازی، تجزیه و تحلیل روابط خاکستری، بیمارستان